Parteneri


logo-bowa

BOWA-electronic GmbH & Co

Istorie

Fondată în 1977 de către Mssrs Bosner și Walter, BOWA-electronic GmbH & Co KG a fost un furnizor de top in sectorul prosper al electrochirurgie din 1987, datorită puterii sale inovatoare și know-how-ul.

Astăzi, BOWA are un personal de 600, generând o cifră de afaceri de peste € 40 milioane de euro. Sale de înaltă clasă produse - toate realizate in Germania - au o reputatie excelenta la nivel mondial.

Furnizează o gamă completă de instrumente chirurgicale HF și accesorii, BOWA este un jucător de succes pe piata internationala de electrochirurgie sofisticate: produse BOWA sunt folosite peste tot în lume.

Site: www.bowa-medical.com

logo-convatec

ConvaTec

De mai bine de 30 de ani, ConvaTec a creat produse inovatoare si a oferit servicii care au imbunatatit viata pacientilor. Marcile companiei in domeniul ingrijirii stomelor, a tratamentului plagilor si ingrijirea pielii sunt recunoscute la nivel mondial si continua sa fie competitive pe piata internationala. Succesul companiei provine din 3 mari directii care stau la baza companiei: o mostenire puternica si solida, pasiunea pentru imbunatatirea vietii pacientilor si viziunea asupra ce poate fi.

Site: http://www.convatec.com

logo-mhc

Molnlycke Health Care

Infiintat in anul 1998, Molnlycke Health Care reprezinta unul dintre liderii mondiali in furnizarea de solutii si produse chirurgicale de uz unic si pentru ingrijirea plagilor.

Divizia Chirurgicala ofera liniste in sala de operatii prin asigurarea unei serii de produse de genul campurilor chirurgicale, halatelor, manusilor chirurgicale fara pudra, produselor antiseptice si multe altele, brandurile fiind: BARRIER®, Biogel®, HibiAntisepticsTM si ProcedurePak®.

Divizia de Ingrijire a Plagilor ofera o ingrijire si vindecare delicata si eficienta, printr-o gama unica de produse bazate pe tehnologia Safetac® (strat de silicon moale): din care fac parte Mepilex® si Mepitel®, impreuna cu pansamente chirurgicale de absorbtie sau fixare (de exemplu Mepore®).

Divizia are de asemenea in portofoliul sau produse pe compresiune, dermatologie si ortopedie, precum si produse pentru plagile cu vindecare dificila (Xelma® - matrice proteica extracelulara).

Site: http://www.molnlycke.com/

logo-mindray

Mindray

Mindray a fost fondata in 1991 in Shenzhen, China, cu misiunea de a furniza dispozitive medicale de cea mai buna calitate si cu preturi competitive, astfel incat ingrijirea medicala sa devina accesibila in toata lumea. In ultimii 17 ani, compania a devenit lider ca si dezvoltator, producator si vanzator de dispozitive medicale in China, dar dovedind si o prezenta internationala, in crestere vertiginoasa.

In prezent Mindray ofera mai mult de 40 de produse pe trei segmente care includ dispozitive de monitorizare si de mentinere in viata a pacientilor, instrumentar de diagnostic in-vitro si ecografe.

Site: http://www.mindray.com/

logo-biosintex

BIOSINTEX

BIOSINTEX a fost fondata in 2002, ramanand pana in prezent singurul producator autohton de suturi chirurgicale.
Folosind materii prime ale unor furnizori certificati conform standardelor de calitate internationale, producem materiale de sutura intr-o gama larga de tipuri si dimensiuni, in combinatii cu sau fara ac.
Parametrii tehnici si de calitate sunt testati pe parcursul intregului flux de productie, iar nivelul performantelor noastre a fost dictat de exigentele clientilor.
Consideram totodata ca oferim o solutie medicala corecta din punct de vedere al raportului cost-calitate.

Site: http://www.biosintex.com

logo-cardinal

Medline (Cardinal Health)

Cardinal Health si-a facut debutul in 1971 cand fondatorul Robert D Walter a deschis un mic centru de distributie in Columbus, Ohio. In mai putin de un deceniu compania a devenit un distribuitor de importanta regionala, intrand inclusiv pe piata farmaceutica in 1979 odata cu achizitionarea distribuitorului de medicamente Zanesville.

De-a lungul timpului Cardinal a crescut o data cu achizitionarea a peste zece distribuitori de medicamente si dispozitive medicale.

Astazi, Cardinal Health furnizeaza o gama integrata de produse si servicii inovative pentru a veni in spijinul spitalelor, farmaciilor si a altor furnizori din domeniul medical si a le indeplini acestora cerintele tot mai complexe generate de dinamismul domeniului medical.

Site: http://www.cardinal.com/

logo-synovsis

Synovis Surgical Innovations

Synovis Surgical Innovations (divizie a Synovis Life Technologies Inc.) dezvolta, produce si marketeaza dispozitive implementabile din biomateriale pentru reducerea riscurilor operatiilor critice, care conduc catre rezultate benefice pentru pacient si costuri mai scazute. Grupul dezvolta, produce si marketeaza in plus si instrumentar chirurgical.
Produsele implementabile din biomateriale ofera solutii si reduc riscurile si costurile asociate a peste 50 de tipuri de operatii critice. Aceste biomateriale sunt folosite pentru a repara sau a inlocui tesuturile deteriorate si pentru a oferi suport suturii cardiace, vasculare, neurologice, tracice, bariatrice, generale etc. Instrumentarul chirurgical este destinat chirurgiei minim invazive, in principal cea coronara si de bypass periferal.
Snovis Life Technologies Inc. mai include de asemenea si Synovis Micro Companies Alliace, filiala ce ofera produse si echipamente pentru microchirurgie pe diverse specialitati care includ chirurgia plastica si reconstructiva, ortopedica, a mainii, gatului etc.

Site: http://www.synovissurgical.com/

logo-cousin

COUSIN BIOTECH

Specificatiile tehnice dezvoltate de catre COUSIN BIOTECH reprezinta fructul a 150 de ani de experienta in domeniul implanturilor chirurgicale.

Site: http://www.cousin-biotech.com/

logo-asanus

ASANUS

Fondata in anul 1998 cu scopul de a furniza solutii eficiente in domeniul medical, compania ASANUS produce si furnizeaza o gama completa de instrumente pentru chirurgia deschisa si miniminvaziva pentru aproape toate disciplinele medicale: chirurgie generala, chirurgie cardio-toracica, chirurgie vasculara, urologie, ginecologie, ortopedie, traumatologie, chirurgie maxilo-faciala, microchirurgie, neurochirurgie si oftalmologie.

Inca de la inceput compania si-a cladit in piata de tehnologie medicala o pozitie puternica de furnizor al instrumentarului chirurgical, aceasta mentinandu-se pana in prezent.

Site: http://www.asanus.de/

logo-vitalitec

Vitalitec

Vitalitec dezvolta, produce si vinde produse vasculare, cardiovasculare si endoscopice.

Principalele sale puncte forte sunt reprezentate de instrumentarul de specialitate si de blocare a vaselor (atat permanenta cat si temporara), fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si distribuite la preturi rezonabile.

Site: http://www.vitalitecusa.com

logo-curan

Curan

Curan ofera produse  de excelenta calitate pentru cateterizare intermitenta si produse de urologie.
De asemenea, comapnia noastra ofera o atentie deosebita pentru suport si informatii corespunzatorare tutuor partilor implicate, pentru asistente,  pacienti si distribuitori. Suportul nostru, este spre exemplu reprezentat de training de specialitate, institutiilor medicale. De asemenea, le oferim distribuitorilor nostri cunostintele corespunzatoare despre produse si sustinerea promovarii lor. Puteti descarca instructiunile de folosire si brosurile produselor, de pe website-ul nostru.

Site: http://www.curan.eu

logo-mms

MMS

Produsele MMS au fost introduse pe piata medicala inca din 1988 si de atunci, compania noastra a crescut foarte repede.
Filozofia companiei noastre este de a fi in contact permanent cu medicii si asistentele din toata lumea.
Din moment ce clientii nostri exprima nevoi variate, MMS a dezvoltat sisteme de diagnostic foarte flexibile, mai ales produsele din familia SOLAR. Dorim ca si pana si cel mai sofisticat  sistem sa fie usor de utilizat.
De aceea, sistemele noastre sunt concepute in format modular. Avand module variate, este posibil sa creezi siteme simple, dar si forate complexe, ce pot fi folosite in spitale pentru educatie sau pentru cercetare, mentinand modul de operare al sistemelor cat mai simplu posibil.

Site: www.mmsinternational.com

logo-medisize

Medisize

Strategia companiei MEDISIZE de a produce materiale si dispozitive novatorii, ne-a adus o excelenta reputatie pe plan mondial, fiind recunoscuti de clienti in peste 40 de tari.
Avem o experienta de peste 30 de ani in producerea de componente medicale si farmaceutice de inalta calitate, containere flexibile, subansambluri si produse finite.
Va puteti baza pe noi, in a ne lua responsabilitatea deplina pentru derularea unui proiect chiar si in cazul unor termene de livare scurte.

Site: www.medisize.com

logo-redax

Redax

Redax dezvolta, produce si vinde linii de drenaj toracice si sisteme automate de recuperare a sangelui.

Prin imbinarea experientei cu inovatia, Redax a devenit o companie de varf fondatorii companiei continuand experienta cumulata in "Valea biomedicala" din Mirandola. Prin colaborarea continua dintre medici si ingineri, a aparut o capacitate inovatoare de interpretare a cerintelor clinice, gasind raspunsuri concrete si crearea de tehnologii pentru a le face posibile.

Site: http://www.redax.it

logo-curas

Curas

Curas este un brand international de dispozitive medicale de unica folosinta si consumabile medicale pentru igiena.
Brand-ul CURAS este cunoscut la nivel global, de personalul medical precum si de distribuitorii nostri regionali, care deservesc clinentii si consumatorii finali, inregistrand o  crestere rapida a utilizarii dispozitivelor medicale.
Compania noastra ofera produse de inalta calitate, altaturi de un raport cost –calitate optim, concentrandu-ne atentia catre ingrijirea medicala generala si  produse pentru incontinenta.
Deviza companiei noastre este de a oferi produse de calitate si suport adecvat utilizatorilor.

Site: http://www.curas.com

logo-panther

Panther Healthcare

Fondata in 2002, compania Panther Medical Equipment Co., Ltd. este specializata in producerea si comercializarea de echipamente medicale, avand sediul in Beijing.
Incepand cu 2010, Panther a primit suport financiar de la SoftBank, iar acesta a fost investit in departamentele de R&D si productie, ceea ce a garantat un viitor promitator companiei. In Mai 2011, Panther a fost premiata cu certificatul de „companie cu tehnologie de top”, ceea ce i-a adus o reducere a taxelor.
Panther Healthcare se concetreaza pe tehnologia de varf utilizata in chirurgie. Bazandu-se pe un departamnet de R&D elaborat, caracterizat prin producerea unei game foarte largi si complete de echipamente chirurgicale, Panther Healthcare ofera industriei medicale solutii complete in chirurgie, de o inalta calitate.
Astazi, gama produselor oferite de Panther Healthcare, cuprinde: sutura mecanica, plase de hernie, fire de sutura, instrumente si dispozabile chirurgicale, care sunt foarte larg utilizate in chirurgia generala, toracica, chirurgia cardio-vasculara, obstetrica si ginecologie si in multe ale specialitati chirurgicale.
Angajatii companiei Panther sunt gata sa ofere suport profesionist, atat in privinta modului eficient si optim de utilizare a produselor cat si in ceea ce priveste service-ul acestora.
Panther Healthcare a devenit in timp, una dintre cele mai reprezentative companii in segmentul chirurgical al industiei medicale, pe plan national si international.

Site: http://www.pantherhealthcare.com/