pacienti1medici1

Materiale de ranforsare a suturii mecanice

1

Peri-Strips Dry

Proteza liniei de sutura pentru chirurgie toracica Peri-Strips Dry® reprezinta o alegere excelenta pentru un bun control al sangerarii si scurgerilor liniei de sutura. Produsele Peri-Strips raman lider de piata si si-au dovedit eficacitatea in aproape 40 de studii.

Descrierea produsului:
Peri-Strips Dry este format din doua benzi uscate de tesut biologic din pericard deshidratat de bovine si produs cu tehnologia Apex Processing®, tehnologie exclusiva a Synovis Surgical Innovations. Aceasta procedura intensifica elasticitatea intrinseca si rezistenta pericardului bovinelor, oferind de asemenea siguranta, performanta si biocompatibilitate crescuta. Este montata pe o unitate de plastic care faciliteaza aplicarea usoara a stripurilor pe stapler. Peri-Strips Dry se foloseste in combinatie cu gelul PSD, un hidrogel adeziv destinat crearii unei legaturi temporare intre stripuri si suprafata staplerului chirurgical.

Performanta produsului:
- dovedit statistic ca reduce semnificativ scurgerile si sangerarile
- rata exceptional de scazuta a reactiilor adverse: mai putin de 0.01%
- manifesta o incorporare buna a tesutului gazdei si nu favorizeaza calcificarea
- reduce in mod demonstrat perioada de spitalizare


2

Peri-Strips Dry cu matrice de colagen Veritas

Proteza liniei de sutura Peri-Strips Dry® cu matrice de colagen Veritas® este un nou produs remodelabil, care reprezinta o dezvoltare a tehnologiei ranforsarii liniei de sutura. In dezvoltarea acestui produs, Synovis a folosit atat expertiza celor 10 ani de producere a produselor Peri-Strips, cat si a celor 4 ani de utilizare a tehnologiei de remodelare a tesutului Veritas.

Descrierea produsului:
Proteza liniei de sutura Peri-Strips Dry cu Veritas este preparata din pericard deshidratat de bovine, material cunoscut pentru maleabilitatea si rezistenta sa excelenta. Tehnologia de remodelare a tesutului Veritas, patentata de catre Synovis, mentine aceste caracteristici in timp ce creaza un produs care este biocompatibil si acelular.
Peri-Strips Dry cu Veritas foloseste acelasi mecanism ca si Peri-Strips Dry. Fiecare unit contine doua benzi uscate de tesut biologic din pericard deshidratat de bovine, montate pe o unitate de plastic care faciliteaza aplicarea usoara a stripurilor pe stapler.

Performanta produsului:
- biocompatibil si acelular
- remodelabil: permite angiogeneza si cresterea intracelulara
- ofera rezistenta dubla la scurgeri si sangerari fata de liniile de sutura neranforsate
- peste 40 de studii clinice care dovedesc eficacitatea produselor Peri-Strips in cadrul procedurilor toracice si bariatrice
- peste 700.000 de produse Peri-Strips vandute la nivel global

Certificari obtinute

certificari

  • Certificat ISO 9001
  • Diploma Sponsor de Aur
  • Diploma Sponsor de Platina

Afla mai mult

Date de contact

harta3

Telefon: 004.021.230.23.90
       Fax: 004.021.230.23.91
Mail: contact@rombiomedica.com

Vezi mai mult

Parteneri

bowa-mic  convatec-mic  mhc-mic  mindray-mic
biosintex-mic  cardinal-mic  synovsis-mic  cousin-mic

Afla mai mult