pacienti1medici1

Camere curate pentru blocul operator

Incepand cu 2009 si valorificand experienta acumulata in constructia fabricii de sutura chirurgicala Biosintex, Rombiomedica ofera servicii de consultanta si executie camere curate pentru proiectarea, constructia, punerea in functiune, validarea/calificarea blocurilor operatorii si localurilor anexe.
Realizarea proiectelor nostre are la baza implementarea standardelor  SR EN ISO 14644 privind Camerele curate si medii controlate asociate. Furnizorii de materiale si echipamente pentru constructia de  camere curate sunt atent selectionati pe baza experientei in domeniu si conformitatii cu standardele de calitate impuse.
Investitia in blocul operator reprezinta investitia in sanatate. Prin controlarea mediului din punct de vedere al particulelor, umiditatii, temperaturii si presiunii aerului si mentinerea constanta a acelor parametri se reduc riscurile de contaminare si implicit costurile aferente. Prin adoptarea sistemului de camera curata in blocul operator creste in final calitatea actului medical.

Certificari obtinute

certificari

  • Certificat ISO 9001
  • Diploma Sponsor de Aur
  • Diploma Sponsor de Platina

Afla mai mult

Date de contact

harta3

Telefon: 004.021.230.23.90
       Fax: 004.021.230.23.91
Mail: contact@rombiomedica.com

Vezi mai mult

Parteneri

bowa-mic  convatec-mic  mhc-mic  mindray-mic
biosintex-mic  cardinal-mic  synovsis-mic  cousin-mic

Afla mai mult